Project kansarme jongeren : opstarten van eeen continu samenwerkingsverband tussen het Jongeren Advies Centrum en het Hulphuizeke - Blokland, Marjan; Van Wassenhove, Nathalie (Gent, 1989)
BMLIK
Scriptie Hoger Stedelijk Instituut voor Pedagogische en Sociale Studie Edward Anseele.
Nederlands
Scriptie
Keywords: kansarmoede; jongeren