Onderwijs en zeer kansarme jongeren : onderzoek naar concrete handelingsalternatieven voor een algemeen onderwijsbeleid t.a.v. zeer kansarme jongeren. Eindrapport - Verhellen, Eugeen; Boden, Karin; Decleir, Marijke (Gent, 1991)
BMLIK
Nederlands
Verslag
Keywords: kansarmoede; onderwijs; jongeren