Tussen Scylla en Charibdis : actieonderzoek naar de deelname van autochtone volwassenen aan de lees- en schrijfcursussen moedertaal Nederlands van niveau 1 en 2van het Centrum Basiseducatie Antwerpen. Rapport onderzoeksluik - Steessens, Katrien; Vermeire, Katrien (Antwerpen : UFSIA, 2000)
BMLIK
Nederlands
Verslag
Keywords: analfabetisme; taalgebruik; Gent