Dagelijks brood : verslag 2 jaar inloophuis bie Zefke, huiskamer voor dak- en thuislozen in de westelijke mijnstreek Sittard-Geleen. (Brussel, 2006)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: armoede; daklozen