Eerste tweejaarlijks verslag van het Steunpunt tot bestrijding van armoede, bestaansonzekerheid en sociale uitsluiting : in dialoog, zes jaar na het Algemeen Verslag over de armoede. (Brussel : Centrum voor gelijkheid van kansen en voor racismebestrijding, 2001)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: armoede; sociale zekerheid; bestaanszekerheid