Rapport betreffende de onderzoeksopdracht inzake toelage aan de OCMW's om de sociale en de culturele participatie en ontplooiing van hun cliënten te bevorderen - Clé, Ann; Mechbal, Lamia (Brussel, 2004)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: OCMW; sociaal-culturele activiteiten