Sociaal toerisme. Deel 6 : niet-deelname aan het vakantiegebeuren, een probleem ? Onderzoek bij een laagparticiperende bevolkingsgroep - Hertogen, Jan; Naeyaert, Daniel (Leuven, 1980)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: sociaal toerisme; vakantie