Armoede en sociale uitsluiting : bibliografie 1990-1996 en persoverzicht 1994-1996. (Antwerpen, 1997)
BMLIK
Onderzoek Universiteit Antwerpen, departement sociologie en sociaal beleid.
Nederlands
Monografie
Keywords: armoede; sociale uitsluiting