Trajectbenadering voor laaggeletterden in Vlaanderen. (Leuven, 2003)
BMLIK
Onderzoek i.o.v. de Vlaamse minister van Werkgelegenheid en Toerisme, in het kader van het VIONA-onderzoeksprogramma.
Nederlands
Monografie
Keywords: analfabetisme; onderwijs