Onderzoek naar de wederzijdse beeldvormingsmechanismen tussen Roma, manouchen en voyageurs en de scholen die zij frequenteren in Vlaanderen - Goethals, Nele (Gent, 1994)
BMLIK
Onderzoek Universiteit Gent, vakgroep Vergelijkende Cultuurwetenschappen en Afrikanistiek. Fotocopie.
Nederlands
Monografie
Keywords: Zigeuners; onderwijs; beeldvorming