Onderzoek naar de permanente bewoning op campings in Vlaanderen : eindrapport. (Brussel : Ministerie van Binnenlandse Zaken, 1997)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: woonwagenbewoners; woonmilieu; huisvesting