De welzijnszorg in de Vlaamse Gemeenschap, voorzieningen en overheidsbeleid. Monografie 8 : de welzijnszorg ten behoeve van migranten, vluchtelingen en woonwagenbewoners. (Leuven : KUL, 1990)
BMLIK
Studie in opdracht van de Gemeenschapsminister van Welzijn en Gezin n.a.v. het Vlaams welzijnscongres.
Nederlands
Monografie
Keywords: welzijnszorg; migranten; woonwagenbewoners