Het sociale van cultuur : lokaal cultuurbeleid en gemeenschapsvorming. Een werkboek - Coryn, Eric; Lemmens, Stephanie (Brussel : Cultuur Lokaal, 2007)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: cultuurbeleid