Evaluatie-onderzoek naar de opleiding tot tolkentandem : een document over ervaringsdeskundige in de kansarmoede en werken in een tandem - Clarys, Marnic (De Cirkel, 1996)
BMLIK
Onderzoek De Cirkel vzw
Nederlands
Monografie
Keywords: kansarmoede