Functioneel analfabetisme bij volwassenen : onderzoek naar de zelfinschatting van functionele beheersing van taalvaardigheden bij volwassenen in twee Oostvlaamse gemeenten - Van Damme, Dirk; Jacobs, Ingrid (Gent, 1994)
BMLIK
Onderzoek Universiteit Gent, vakgroep Pedagogiek.
Nederlands
Monografie
Keywords: analfabetisme