Evaluatie van het armoedebeleid van de OCMW's in de Brusselse probleemzones : armoede in het Brussels Gewest - Neirinckx, Pierre Martin (Antwerpen, 1995)
BMLIK
Onderzoek Universiteit Antwerpen
Nederlands
Monografie
Keywords: OCMW; armoede; Brussel