Werken voor harmonie en fanfare van nationale toondichters [Bladmuziek] : boekje Nr. 2. (Antwerpen : Het Muziekfonds.)
Dit boekje bevat volgende liederen
De pacificatie van gent = la pacification de gand = the pacification of Ghent
Het feest der pacificatie = la fête de la pacification : the feast of the pacification
Mazurka
Ik ken een lied = je sais un air
Hoezee! = Vivat!
Blijmoedigheid = allégresse = joy
Partituur
Keywords: liederen