Nederlandsche en Fransche socialistische liederen en gedichten [Bladmuziek] - BWP-afdeling Gent (Gent : BWP, 1898)
Deze brochuere bevat volgende liederen en gedichten
Verbroederingslied
Katholiek en Liberaal
Veracht niemand!
Werkmanslied
Gerechtigheid
De Leerling van Christus
De kinderen der Fabriek
Bloedige Sneeuwvlokken
Lieve Mei
Het kanailje
Wat zoudt gij zonder 't werkvolk zijn?
De Marseillaise
Hulde aan den Arbeid
De Carmagnole
Het Lied van Marianna
De Roode Vaan
Wij zijn zoo gemeen!
Vergeet hen niet!
De Zondebok of dat hebben de socialisten gedaan
De arme Dichter
Broederliefde
De Wees van den Communard
Een Strijd!
Meilied voor 1898
't Is Mei
Liberalen denkt gij daar wel aan?
Lied van den Soldaat
Zang van 15 Oogst
Moed, o volk!
Stemt voor de Socialisten
Men moet daar een einde aan stellen
Het fransch Weeskind
Ter herinnering aan Ed, Van Beveren
De groote Dag
Zij zullen hem niet hebben!
Zoo er geen meesters waren!
Soldaat en Internationaal
L'Avenir des Travailleurs
L'Internationale
La mArseillaise
Hymne au Drapeau Rouge
Nederlands
Frans
Partituur
Keywords: poëzie; strijdliederen