Armoede en ongelijkheid in postcommunistisch Rusland : een evaluatie van acht jaar transitie en haar weerslag op de verkiezingen - Verdoodt, Ellen (Leuven, 2000)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, licentiaat in de Politieke Wetenschappen. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede; communisme; Rusland