Armoede in België - Janssens, Ria (Antwerpen, 1976)
BMLIK
Thesis Rijksuniversitair Centrum Antwerpen, licentiaat in de Toegepaste Economische Wetenschappen, richting Financiële Economie. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede