Armoede een meetbaar begrip ? Een vergelijking van verschillende armoedematen - van den Bosch, Karel; Meulemans, Bert (Antwerpen, 1988)
BMLIK
Paper voor de Vlaams-Nederlandse studiedagen voor Sociologen en Antropologen, 7 en 8 april 1988, UFSIA, sessie Armoede en Ongelijlkheid. Fotocopie.
Nederlands
Brochure
Keywords: armoede