De nieuwe armoede in de Verenigde Staten - Van Steen, Werner (Antwerpen, 1988)
BMLIK
Thesis Universiteit Antwerpen, licentiaat in de Toegepaste Economische Wetenschappen, richting Kwantitatieve Economie. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede; Verenigde Staten