Een tijdelijke slavernij ? Levensomstandigheden van het dienstpersoneel in Vlaanderen, 1700-1850 - Schelstraete, Carl (Gent, 1983)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Geschiedenis. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: dienstpersoneel; Vlaanderen