Armenzorg op het Gentse platteland 1750-1850. Deel 1, bijlage - Clement, Julie (Gent, 1988)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, Faculteit Letteren en Wijsbegeerte, licentiaat in de Geschiedenis, Nieuwe Tijden
Nederlands
Thesis
Keywords: armenzorg; platteland; Gent