De zorg voor het jeugdwelzijn als overheidsopdracht : een studie naar de aard van de geïnstituionaliseerde jeugdwelzijnsinterventie - Bouverne-De Bie, Maria (Gent, 1988)
BMLIK
Doctoraalscriptie Rijksuniversteit Gent, doctor in de staats- en bestuurswetenschappen
Nederlands
Proefschrift
Keywords: jeugd; welzijn