Het inventariseren van de uitingsvormen van straatkinderen in België via secundair bronnenmateriaal - Van Dorpe, Griet (Gent, 1996)
BMLIK
Thesis Universteit Gent, licentiaat in de Criminologische Wetenschappen
Nederlands
Thesis
Keywords: straatkinderen