De Vierde Wereld : gevolgen van plaatsing in een residentiële setting op kind en gezin - Vancoppenolle, Véronqiue (Gent, 1997)
BMLIK
Thesis Universteit Gent, licentiaat in de Klinische Psychologie
Nederlands
Thesis
Keywords: vierde wereld