Het dagelijkse leven in de Gentse weeshuizen in de 17de-18de eeuw (Gent, 1993)
BMLIK
Thesis Universteit Gent, licentiaat in de Geschiedenis, Nieuwe Tijden
Nederlands
Thesis
Keywords: weeskinderen; Gent