Verenigingen waar armen het woord nemen : een nieuwe dimensie in armoedebestrijding ? - Tyvaert, Liesbet; Lefebvre, Liesbet (Gent, 2007)
BMLIK
Masterproef Universiteit Gent, Licentiaat in het Sociaal Werk
Nederlands
Masterproef
Keywords: armoede