Landloperij en criminaliteit in de kasselrij Oudburg in de 18e eeuw - Vande Velde, Katarina (Gent, 1995)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, Licentiaat in de Geschiedenis
Nederlands
Thesis
Keywords: landlopers; criminaliteit; Oudburg