Gandalf, beweging voor vakantie van arme gezinnen. Filosfie en werking herbekeken op basis van belevingsonderzoek - De Lameilleure, Marieke (Gent, 1999)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, Licentiaat Orthopedagogie
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede; vakantie