Westvlaamse bietenmannen in Frankrijk (1945-1985) : een beschrijvende exploratie van de laatste generatie seizoenarbeiders - Vanlerberghe, Katleen (Gent, 1995)
BMLIK
Thesis Universiteit Gent, Licentiaat Geschiedenis
Nederlands
Thesis
Keywords: seizoenarbeid; Noord-Frankrijk.