Van kansarme jongeren naar arme netwerken : relationele micromechanismen van sociale uitsluiting - Thys, Rebecca (Antwerpen, 2001)
BMLIK
Rapport OASeS, Faculteit Politieke en Sociale Wetenschappen, UFSIA
Nederlands
Verslag
Keywords: kansarmoede; sociale uitsluiting; jongeren