Jeugddelinquentie en de lagere sociale klasse : studie naar een begrijpen van delinquent gedrag bij jongeren uit de lagere sociale klasse - De Coene, Rudy (Gent, 1977)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat Sociale Agogiek. Fotocopie.
Nederlands
Proefschrift
Keywords: jeugd; criminaliteit; vierde wereld