Ongelijkheid en armoede onder de kleine rubberplanters in Maleisië = inequality and poverty among rubber smallholders in Malasya (Gent, 1982)
BMLIK
Doctoraalscriptie Rijksuniversiteit Gent, Doctor in de Landbouwkundige Wetenschappen. Fotocopie.
Nederlands
Proefschrift
Keywords: armoede; rubberindustrie; Maleisië