De zorg voor wezen, vondelingen en verlaten kinderen georganiseerd door openbare instanties te Gent in de negentiende eeuw. Deel 2 - De Greve, Anne; Van Eetvelt, Ingrid (Gent, 1980)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Psychologische en Pedagogische Wetenschappen, Orthopedagogiek. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: weeskinderen; liefdadigheid; vondelingen; Gent