Cholera-epidemien te Gent in de XIXe eeuw : bijdrage tot de sociale geschiedenis. Deel 2 - Mahieu, Godelieve (Gent, 1969)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Geschiedenis. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: cholera; Gent