Materiële armoede en ideële rijkdom : de ontstaanscontext van de hip hop beweging - Heylenbosch, Kathleen (Gent, 2004)
BMLIK
Thesis Universiteit Gent, licentiaat in de Vergelijkende Cultuurwetenschap. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede; Amerika