Armoedestrijding binnen het onderwijsbeleid in Vlaanderen - Brackx, Kevin (Gent, 2002)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Politieke Wetenschappen. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede; onderwijs