De relatie tussen tewerkstellingsprojecten en armoedebestrijding : een analyse vanuit het steunpunt tewerkstelling anno 1991 - Talloen, Inge (Gent, 1992)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Sociale Agogiek. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede; tewerkstelling