"Gevonden in de rolle..." Vondelingen en verlaten kinderen in West-Europa : onderzoek voor Gent in de 19de eeuw. Deel 1 - Willems, Godelieve (Gent, 1985)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Geschiedenis, Nieuwe Tijden. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: vondelingen; Gent