Buitenschoolse kinderopvang voor kinderen uit kansarme milieus : onderzoek van de werking van initiatieven voor buitenschoolse opvang van kansarme kinderen van 6 tot 12 jaar - Fevery, Wim (Gent, 1992)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Orthopedagogiek. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: kansarmoede; kinderen