Bedelaars en landlopers verplicht onder dak : bouwhistorische inventarisatie en typologisch onderzoek naar instellingen ter penalisering van landloperij en bedelarij 1775-1993. Volume 1-3 : tekst - Schrauwen, Joke (Gent, 2005)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Kunst-, Muziek- en Theaterwetenschappen. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: landlopers