De schuif : onderzoek van het vondelingenvraagstuk te Antwerpen in de 19de eeuw (1830-1870). Deel 2 - Verheyen, Hilde (Gent, 1978)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Geschiedenis. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: vondelingen; Antwerpen