Sociale competentie bij kinderen : onderzoek naar het intredegedrag van lagere schoolkinderen. Replicatie van een experiment van Putallaz en Gottman - De Nil, Beatrice (Gent, 1987)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Ontwikkelings- en Klinische Psycvhologie. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: opvoeding; onderwijs