Aspekten van de Belgische vreemdelingenpolitiek 1850-1914 : de houding van de overheid tegenover vreemde landlopers. Deel 2 - Meert, Kris (Gent, 1984)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Geschiedenis. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: landlopers; vreemdelingenbeleid