De sociale ernst van het alkoholisme en de mobilisatie voor de drankbestrijding, vanaf het laatste kwart van de 19de eeuw. Deel 1 - Timmerman, Martien (Gent, 1981)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Nieuwste Geschiedenis. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: alcoholisme