De rol van de OCMW's in de armoedebestrijding - Garré, Petra (Gent, 1994)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Economische Wetenschappen. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: OCMW; armoede