Sociale politiek te Gent en te Brugge in de 18e eeuw : een poging tot disciplinering van de lagere klassen. Deel 3 - Van Der Auwermeulen, Jean-Marie (Gent, 1984)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Letteren en Wijsbegeerte, Geschiedenis, richting Nieuwe Tijden. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: sociale politiek; Brugge; Gent