Het jongensweeshuis van de broeders Hieronymieten te Sint-Niklaas 1826-1880. Deel 2 - De Cock, Veerle (Gent, 1980)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Letteren en Wijsbegeerte, Geschiedenis. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: weeskinderen; Sint-Niklaas.